woensdag 23 januari 2013

PERSBERICHT


Visserijvereniging Noordwest gestart.

Visserijvereniging Noordwest is na een half jaar voorbereiding gestart met de belangbehartiging voor visserijbedrijven in Noord- en Zuid Holland. Noordwest vult de behoefte in van een diversiteit aan visserijbedrijven in het werkgebied om visserijgerelateerde zaken bij de landelijke Vissersbond, gemeenten, provincies en andere belanghebbenden onder de aandacht te brengen.

Leden worden ondersteund om te innoveren in de transitie die de visserijsector maakt om maatschappelijk verantwoord en duurzaam te ondernemen.  Tevens adviseert men leden in de huidige keten en bij de ontwikkeling van nieuwe aanvoer/afzetketens.

Voor visserij gerelateerde zaken zoals het elektronisch logboek, discards, zeedagen regeling, regelingen scheepvaart inspectie, bemanningszaken zal de vereniging de belangen behartigen.

Het werkgebied van Noordwest beslaat geheel Noord Holland en het grootste gedeelte van Zuid Holland. In het werkgebied zijn vissers uit Den Helder, Wieringen, Texel, IJmuiden, Volendam, Enkhuizen, Hoorn, Katwijk en Scheveningen actief.

Noordwest streeft er naar de belangen van leden in de ledenraad van de Vissersbond zo optimaal mogelijk te behartigen.

Het bestuur bestaat uit Gerrit Kraak (Den Helder), Nico van der Plas (Katwijk), Arie de Visser, Han Ypma en Nils Luijt (allen Wieringen).       

Inlichtingen: tel 06-20446930/ 06-51665433  E-mail klik hier. 

Website: http://visserijverenigingnoordwest.blogspot.nl

Twitter: http://twitter.com/Vis_Noordwest

Facebook:  https://www.facebook.com/visserijvereniging.noordwest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten