woensdag 9 januari 2013

Voorzitter Gerrit Kraak stelt zich voor.


Hallo visserijvrienden,  

ik wens jullie allemaal een voorspoedig en gelukkig 2013.

Mijn naam is Gerrit Kraak en ik ben de Voorzitter van Visserijvereniging Noordwest.

Ik ben zelf 17 jaar visserman geweest en heb sinds 2003 een eigen belasting- administratie- en adviespraktijk. Tevens ben ik mede-eigenaar van een visserijbedrijf. De Vissersbond heeft in 2012 een aantal van haar leden in Noord Holland benaderd om een afdeling aldaar op te zetten.

Er bestond in onze regio nog geen afdeling. Na een aantal vergaderingen is de afdeling Visserijvereniging Noordwest opgericht en ben ik tot voorzitter gekozen. Het gebied wat onder ons valt is Texel, Den Helder, Den Oever, IJmuiden, Volendam, Katwijk en Scheveningen. 

Een van de redenen dat ik ja heb gezegd op het voorzitterschap, is dat ik een bestuur om me heen heb wat een prima samenstelling heeft. Mede de drang om iets in bestuurlijke zin voor de visserij te gaan betekenen ben ik aan de klus begonnen.

Ik ben iemand uit de visserij die ervoor de visserij wil zijn. Een aantal punten waar ik me voor in wil zetten; samenwerking visserijorganisaties, goede benutting subsidies, marktontwikkeling, diverse regelgevingen, communicaties met banken, accountants, (plaatselijke) overheden etc.

Echter kunnen wij dat niet alleen! Wat wij nodig hebben is steun van (nieuwe) leden.
Dus bij deze roep ik:” Daag ons uit, dan zullen wij jullie over de streep halen om lid van Visserijvereniging Noordwest te worden”.

Met vriendelijke groet,


Gerrit Kraak 
Voorzitter van Visserijvereniging Noordwest

Geen opmerkingen:

Een reactie posten